Patiesi gards ēdiens!
Sastāvdaļas:
- 1 kartupelis
- 2 olas
- Garšvielas (sāls, pipari, timiāns, sarkanie pipari)
- 2 zaļie sīpoli
- 1 tējkarote sviesta
Pagatavošana:
- Notīra vienu apjomīgu kartupeli un sagriež to ļoti plānās šķēlītēs.
- Pannu iesmērē ar sviestu. Kartupeļus aplī sakārto pa pannu.
- Pannu liek uz plīts, uzliek vāku.
- Ar šķīvja palīdzību apgriež kartupeļus uz otru pusi. No otras puses gatavo 3 minūtes.
- Sakuļ 2 olas, pievieno sāli, sarkanos piparus, maltus piparus un samaltus sīpolus.
- Sagatavoto olas masu pārlej pār kartupeļiem, un, kad ola gatava, pannu noņem no uguns.
Var pasniegt kopā ar krējumu.